Полезни програмки- безплатно


BB Flashback Express Free screen recorder за създаване на демонстрации и уроци. Тя може да записва от екрана, микрофон / Line-In и уеб камера. Можете също така да качите вашите филми на YouTube (или други услуги, видео споделяне) и да ги запишете като Flash или AV
Видео Организатори програми за сваляне на видеоклипове и друго
downloadhelper.net

 

DownloadHelper е начин да се открият много сайтове, показващи Уеб клипове от цял свят.Те са тук! DownloadHelper също е безплатен  приставка  за браузера Firefox ,за сваляне  и конвертиране на видео от много сайтове с минимални усилия. Инсталиране на разширение!
Movienizer Freeware за Windows. Програма за организиране, сортиране и търсене на вашата колекция от филми. Като добавите към вашата колекция филм,  организатора сваля неговатаи DVD опаковкак, описание, екранни снимки и т.н. от една база данни на интернет филм. Програмата също така има вътрешна видео плейър, на който може да които могат да се гледат видео файлове и DVD-та и още много други функции.
downthemall.net

 

DownThemAll (или просто DTA) е мощно, но същевременно лесно за използване  Mozilla Firefox разширение, което добавя нови усъвършенствани възможности за изтегляне на вашия браузър.
DownThemAll позволява да изтеглите всички връзки или изображения, съдържащи се в уеб страница и много повече: можете да подобрите сваляне по критерии, за да получи само това,което  искате.
DownThemAll е всичко, което може да  се  желае от даунлоуд мениджър: тя се отличава с разширен ускорител, което увеличава скоростта до 400%, тя ви позволява да спрете и да се започне сваляне по всяко време и, не на последно място, тя е напълно интегрирана в любимия ви браузър!
 
Безплатни Кодекси
Понякога вашите медиини софтуер плеъри не могат да покажат определени файлове (или дискове) В този случай плеърите  се нуждаят от помощта на външни кодеци. А кодека е набор от файлове, които можете да изтеглите отделно и който съдържа логиката за  показване  на някои медиини файлове (и дискове)
Free-Codecs.com Free audio and video codecs, codec packs and tools.
 
Безплатни  DVD Плеъри
AVS Freeware универсален DVD, видео и аудио плеър за Windows. Освен редовните DVD (PAL, NTSC, VCD, SVCD) формати, AVS също подкрепя целия спектър от MPEG4 (включително DivX, XviD и т.н.), MPEG1, MPEG2, AVI, Real Media видео, Quick Time файлове, WMV файлове ( включително WMV-HD), H.263, H.264, мобилните видео формати (3GP, 3GP2, MP4).
Xine Безплатен мултимедиен плеър. Той  показвао компактдискове, DVD дискове, и VCDs.Той също така декодира мултимедийни файлове като AVI, MOV, WMV, MP3 и от местни дискове, дисплеи и мултимедийни поточно по интернет.
За Linux, FreeBSD, Solaris, Irix, Mac / НПК
VLC Media Player Безплатен, с отворен код, мултимедиен плейър за различни аудио и видео формати (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, OGG, ...), както и DVD, VCD, и различни поточни протоколи. Подходящ е за Linux, Mac, Windows, Pocket PC, BeOS, др
   
   
 
 Безплатни видео плеъри & Софтуер за Интернет Телевизия
Следните безплатни програми, могат да бъдат използвани, за да гледатеTелевизия през интернет. Вие се нуждаете само от "основнa", безплатна версия  за да гледате  Интернет Телевизия
VLC Media Player Безплатен, с отворен код, мултимедиен плейър за различни аудио и видео формати (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, OGG, ...), както и DVD, VCD, и различни поточни протоколи. Подходящ е за Linux, Mac, Windows, Pocket PC, BeOS, др
DivX Player Freeware плеър за DivX филми.
MPlayer Универсална мултимеда платформа  за плеър. Препоръчва се за напреднали потребители, тъй като ще трябва да съставят  своя програма  и това не става  със  GUI (графичен потребителски интерфейс).
Xine Безплатен мултимедиен плеър. Той показва компактдискове, DVD дискове, и VCDs.Той също така декодира мултимедийни файлове като AVI, MOV, WMV, MP3 и от местни дискове, дисплеи и мултимедийни поточни по интернет.
За Linux, FreeBSD, Solaris, Irix, Mac / НПК

 

Realplayer "Основения плеър" е безплатно. За Mac, Linux / Unix, Windows и няколко мобилни устройства.
QuickTime Player Apple's Quicktime плаеър за MAC и Windows.
WinAmp Безплатно за Windows, а сега също и за MAC и Linux.
Shockwave Player Безплатен мултимедиен плеър отMacromedia. За MAC и Windows.
Windows Media Player Microsoft's Windows Media Player. Безплатно за Windows.
Windows Media Player
for MAC
MAC версия наf Windows Media Player. Безплатно
Firefox TV Watch TV directly from your Firefox Browser,  it’s Easy & Free!
   
   

| Начало |Портали | Вкуснотии | Любопитно | Здраве |  Вестници | Радио,TV Web камери |


 

Copyright © 20049  [AAR- Riona]. All rights reserved.
Revised: Април 02, 2005 .